خرید بدون واسطه سفال میناکاری ارگانیک در کشور از طریق نمایندگی های پخش و سایت های مربوطه به شکل گسترده ای انجام می گیرد. هنر میناکاری در واقع تزیین و نقاشی بر روی فلزاتی همچون طلا، نقره و مس بوده است که امروزه به دلیل قیمت بالای این فلزات و طرفداران هنر میناکاری، این آثار هنری بر روی ظروف سفالی نیز خود نمایی می کنند و فروش آن ها از رونق خوبی نیز برخوردار می باشد.
مراحل میناکاری روی سفال
میناکاری بر روی سفال در واقع تلفیق دو اثر هنری مینا کاری و سفالگری می باشد که باعث خلق اثر هنری جدیدی به نام میناکاری می شود و همین ادغام هنر است که باعث پیشرفت صنایع هنری بیشتری می گردد.
از مراحل این کار بر روی سفال می توان موارد زیر را برشمرد:
- تهیه سفال خام: ابتدا باید سطح سفال با یک سمباده نرم، سمباده زده شود تا سطحی یکدست و یکنواخت به وجود آید.
- تهیه شابلون های آماده: برخی از هنرمندان طرح های میناکاری را خودشان و بدون استفاده از شابلون می کشند.
- سیاه قلم میناکاری
- لعاب میناکاری
کار لعاب زنی باید با دقت و حوصله بسیاری صورت گیرد تا نتیجه بدست آمده خوشایند باشد.در انتخاب رنگ ها باید دقت کرد تا آن ها مکمل یکدیگر باشند و برای این منظور باید با رنگ بندی میناکاری و ترکیب رنگ های آن آشنایی کامل داشته باشید.
انواع میناکاری بر روی سفال
سفال مینا کاری همانطور که گفتیم قدمتی پنج هزار ساله دارد و از قدیم مورد توجه ایرانیان بوده است.مینا کاری در گذشته به شیوه خانه بندی و با استفاده از سیم های مفتولی بسیار نازک انجام می گرفته است و امروزه به صورت نقاشی صورت می گیرد.
میناکاری بر روی کلیه ظروف و اشیای تزیینی نقش می بندد و به زیبایی هرچه بیشتر محیط می افزاید.
همچنین به دلیل استقبال زیاد از این هنر ارزشمند، امروزه فروش زیورآلات منقوش به میناکاری بسیار پررونق و گسترده شده است.
خرید بدون واسطه سفال میناکاری
بسیاری از هنرمندان این حرفه خود به فروش محصولاتشان می پردازند و از این طریق، محصولی با قیمت مناسب و فروشی مستقیم را برای خریداران مهیا می نمایند.
در خرید های مستقیم به دلیل حذف واسطه های فروش، قیمت ها به شکل چشمگیری کاهش می یابد و بدین ترتیب سودآوری خریداران بالا می رود.
این خریدها از طریق سایت های آنلاین به راحتی انجام می گیرد و سفارشات بعد از ثبت در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار خریداران قرار داده می شود.